Spreker inhuren

Spreken over transitie in familiebedrijven, ondernemerschap en onconventioneel leiderschap in een mannensegment pur sang op zakelijke evenementen

Spreker inhuren

Ondernemerschap

Je kunt me inhuren als spreker voor (zakelijke) evenementen. Waarbij ik graag vertel over onze transitie van het familiebedrijf (van 100% offline, naar 100% online). De overname van het familiebedrijf en lef in ondernemerschap. Hoe ik (als vrouw) in een mannen segment puur sang zand online verkoop.  Wat zijn de uitdagingen, hoe verschilt leiderschap? En hoe kwam ik toch tot een miljoenenbedrijf toen de boekhouder me vertelde dat ik het wel kon vergeten. En zo’n familiebedrijf. Dat brengt altijd de nodige uitdagingen. 

Daarnaast geloof ik sterk in onconventioneel leiderschap. Ofwel heeft Zandcompleet ruim 180 onderaannemers voor zich werken, waarbij er welgeteld 0 onder contract staan. Hoe werkt dit?

De thema’s waar ik voornamelijk over praat:

Review Sandra - Webwinkel Vakdagen

Mooie mix van persoonlijk verhaal / anekdotes en ondernemerstips. 

Gastcollege verzorgen

Ook vakinhoudelijk kun je me als spreker inhuren om bijvoorbeeld een gastcollege te verzorgen. Zo verzorg ik jaarlijks gastcollege’s voor zowel MBO scholen tot aan de universiteit. Voor MBO scholen kun je denken aan inhoudelijke colleges over paardenbodems en op de universiteit geef ik gastcollege over leiderschap en ondernemen.

Ervaring

Inhoudelijke colleges over relevante thema's

Flexibele doelgroep

Ervaring met MBO en universiteit

Diversiteit aan onderwerpen

Gastcolleges over verschillende onderwerpen

Vakinhoudelijke expertise

Spreker met specialistische kennis

Beoordelingen

dr. Djurre Holtrop – Universitair docent
dr. Djurre Holtrop – Universitair docent Tilburg University
Lees verder
Voor het vak ‘Leadership and Organization’ heeft Melissa een inspirerend gastcollege gegeven op Tilburg University. In het college heeft ze de studenten verteld over haar unieke manier van werken met onderaannemers, door middel van een sociaal contract. Haar unieke verhaal, uitleg en interactie met de studenten heeft veel diepgang toegevoegd aan het vak en de studenten op andere manieren over leiderschap laten nadenken. Enorm bedankt, Melissa!
Mariska
Mariska Ondernemer
Lees verder
Het is een echt plezier om naar Melissa haar verhaal te luisteren. Ze brengt het enthousiast en weet precies de juiste boodschap over te brengen.
Dave
DaveOndernemer D-Logic
Lees verder
Ik ken Melissa al jaren en ik heb enorm veel respect voor haar als onderneemster en als spreker! Ze spreekt altijd recht uit het hart en weet op een inspirerende en humoristische manier te spreken.Ik zou haar absoluut aanraden om op een evenement te spreken, het is echt een aanrader!
Hans Dominicus Eigenaar Online Marketeer Per Uur
Lees verder
Melissa verteld op een boeiende en humoristische wijze over haar reis als jonge vrouwelijke ondernemer in een mannenwereld. Haar verhaal over de transformatie van traditionele mkb-er naar een online leverancier van zand, moet een inspiratiebron zijn voor iedere ondernemer en/of marketeer.
ClaudiaEigenaar webwinkel 'Ook in het paars'
Lees verder
Was echt een mooi verhaal op de Webwinkel Vakdagen. Heel inspirerend om naar te luisteren
SandraWebwinkel vakdagen
Lees verder
Mooie mix van persoonlijk verhaal / anekdotes en ondernemerstips. 

Vakinhoudelijk tot inspirerend

Neem vandaag nog contact op voor een inspirerende gastcollege